Om oss

Gripen Guard® grundades 2006 och har utvecklat en mängd säkerhetsprodukter som både används i Sverige som övriga Europa. Gripen Guard® bildades av en mängd olika skäl, bl.a så tyckte vi att det fattades en mängd produkter som inte uppfyller kvalitetskraven till rätt pris, och dessutom är utvecklingen med säte i Sverige mycket begränsat.

Gripen Guard® grundades av en VD och ägare inom säkerhetsbranschen med lång erfarenhet inom teknik och utveckling inom området. Nu består Gripen Guard® av totalt 12st utvecklare, teamet består av larmingenjörer, säkerhetsingenjörer och representanter inom säkerhetsbranschen.

Gripen Guard® är ett registrerat och varuskyddat namn hos PRV. Gripen har även varit med i utvecklingen i andra projekt, b.l.a inom försvarsindustrin och utveckling av specifik skräddarsydd skydd och säkerhetsutrustning till olika företag.

Gripen Guard® innehar unik teknik och utvecklingsstrategier, därför är det endast mycket specifikt utvalda återförsäljare som innehar tillstånd av att sälja våra produkter. Alla våra återförsäljare listar vi här på vår sida.

Vi vill ständigt leda utvecklingen i rätt riktning genom att svara för kvalité, trygghet och miljöanpassning av våra produkter.

gripensolutionISLODE LASER

 

                                                                    Precision i minsta detalj

                                                          Gripen Guard® – Made by Sweden©